Kezdőlap

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Wikimédia Commons
86 985 254 szabadon felhasználható médiafájlból álló adatbázis, amelyhez bárki hozzájárulhat
A nap képe
Adenium Seed Pappus Black Uthandi Aug21 D72 20862.jpg

Adenium obesum (köznapi nevén: sivatagi rózsa) magja dupla repülőszőrrel. A mag 1 cm hosszú, teljes hossza 8 cm. A magok nagy hüvelyekben vagy termésekben képződnek a növényen. Éréskor a hüvely felhasad, és a magokat a szél segítségével terjeszti. Ezt a példányt az indiai Csennaiban termesztették
 

+/− (hu), +/− (en)

Részvétel
Böngészés?
Kérjük, használd a lap tetején található keresődobozt vagy a jobb oldalon található linkeket. Bátran iratkozz fel a különböző csatornáinkra!
Használat?
Hogy teljesíthesd a szabad licenc követelményeit, kérjük, olvasd el az újrafelhasználási útmutatót. Továbbá kérhetsz képet is.
Azonosítás?
Böngészhetsz az azonosítatlan témák kategóriájában. Ha találsz valamit, amit azonosítani tudsz, írj egy megjegyzést a fájl vitalapjára!
Hozzáadás?
A Saját munka hozzáadása útmutató segítségével tájékozódhatsz.
További tudnivalók
Ha még több információt szeretnél arról, hogy hogyan járulhatsz hozzá a projekthez, nézz körül a Közösségi portálon!
Fotókihívás
Generic Camera Icon.svg
Készíts néhány fényképet, töltsd fel őket, és vegyél részt az e havi tematikus Fotókihívásban! Nyerj inspirációt, próbálj ki új témákat! Tudj meg többet a kihívásról!
Kiemelt oldalak

Ha először jársz a Commonson, érdemes körülnézned a kiemelt képek, a minőségi képek vagy az értékes képek lapjain. Ezenkívül megtekintheted magasan képzett közreműködőink munkáit az Ismerd meg fényképészeinket! és az Ismerd meg illusztrátorainkat! oldalakon. Továbbá érdekelhet Az év képe verseny is.